Categorie | Eten & drinken

Gaartijden van groenten

Gepost op 25 October 2009

De gegeven gaartijden zijn slechts indicatief. veel hangt af van hoe groot de groenten zijn gesneden en de versheid.

Aardappelen 20-25 minuten
Andijvie 15-20 minuten
Artisjok 45-60 minuten
Asperges 20-25 minuten
Bleekselderij 15-20 minuten
Bloemkool 10-15 minuten
Boerenkool 15-20 minuten
Broccoli 15-20 minuten
Chinese kool 15-20 minuten
Doperwten 15-20 minuten
Groene kool 15-20 minuten
Kapucijners 10-15 minuten
Knolselder 25-30 minuten
Koolraap 25-30 minuten
Kouseband 15-15 minuten
Lamsoor 5 minuten
Mais 15-30 minuten
Peultjes 5-10 minuten
Postelein 5 minuten
Prei 15-20 minuten
Raapstelen 10-15 minuten
Rabarber 10-15 minuten
Rode bieten 35-40 minuten
Rode kool 25-30 minuten
Savooi 15-20 minuten
Schorseneren 30-40 minuten
Snijbiet 10-15 minuten
Snijbonen 10-15 minuten
Sperziebonen 10-15 minuten
Spinazie 5-10 minuten
Spitskool 15-20 minuten
Spruitjes 10-15 minuten
Tuinbonen 15-20 minuten
Witlof 15-20 minuten
Witte kool 10-15 minuten
Wortelen 15-20 minuten
Zeekraal 2 minuten
Zuurkool 10-15 minuten

Stem of voeg toe aanPlaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je favorieten op Technorati Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Maak een notitie op deze pagina met Fleck

Geen commentaren mogelijk.