De gegeven gaartijden zijn slechts indicatief. veel hangt af van hoe groot de groenten zijn gesneden en de versheid.
Aardappelen | 20-25 minuten |
Andijvie | 15-20 minuten |
Artisjok | 45-60 minuten |
Asperges | 20-25 minuten |
Bleekselderij | 15-20 minuten |
Bloemkool | 10-15 minuten |
Boerenkool | 15-20 minuten |
Broccoli | 15-20 minuten |
Chinese kool | 15-20 minuten |
Doperwten | 15-20 minuten |
Groene kool | 15-20 minuten |
Kapucijners | 10-15 minuten |
Knolselder | 25-30 minuten |
Koolraap | 25-30 minuten |
Kouseband | 15-15 minuten |
Lamsoor | 5 minuten |
Mais | 15-30 minuten |
Peultjes | 5-10 minuten |
Postelein | 5 minuten |
Prei | 15-20 minuten |
Raapstelen | 10-15 minuten |
Rabarber | 10-15 minuten |
Rode bieten | 35-40 minuten |
Rode kool | 25-30 minuten |
Savooi | 15-20 minuten |
Schorseneren | 30-40 minuten |
Snijbiet | 10-15 minuten |
Snijbonen | 10-15 minuten |
Sperziebonen | 10-15 minuten |
Spinazie | 5-10 minuten |
Spitskool | 15-20 minuten |
Spruitjes | 10-15 minuten |
Tuinbonen | 15-20 minuten |
Witlof | 15-20 minuten |
Witte kool | 10-15 minuten |
Wortelen | 15-20 minuten |
Zeekraal | 2 minuten |
Zuurkool | 10-15 minuten |